Over YoursClothing

About Us

Wij zijn een snelgroeiend bedrijf en de meest geliefde plus size kledingwinkel van Engeland. We zijn aan het uitbreiden in Europa en in de rest van de wereld. We verkopen betaalbare en modieuze kleding in damesmaten UK 16-36, EUR 44-64 en USA 14-34.

We zijn onlangs ook met herenkleding (groot en lang) van start gegaan onder merknaam BadRhino. Grote maten van L tot 8XL.
YoursClothing is van mening dat ongeacht de kledingmaat, iedereen er gewoon fantastisch uit moeten zien.

ONS VERHAAL

Ons verhaal is meer dan 20 jaar geleden begonnen op een markt in Engeland. Onze oprichter Andrew Killingsworth was dameskleding aan het kopen en verkopen en in een van de pakketten die hij kocht was een collectie van plus size dameskleding. De kleding verkocht razendsnel en Andrew herkende dan ook snel de vraag naar betaalbare plus size mode. Andrew is tot op de dag van vandaag nog steeds erg betrokken bij het bedrijf en bezoekt dan ook regelmatig winkels, heeft meetings, gesprekken met klanten en krijgt voortdurend feedback over wat we kunnen doen om te verbeteren.

Nu zijn we een wereldwijde onderneming. We werken op dit moment met een aantal websites in verschillende talen en verzenden producten naar meer dan 90 landen. Ook hebben we meer dan 140 winkels gebaseerd in Engeland, 12 in het Midden-Oosten en nog steeds groeien we erg snel. Ons bedrijf opereert vanuit het hoofdkantoor in Engeland, gebaseerd in Peterborough. Hier zijn onder andere een fotostudio, een magazijn van 9000 vierkante meter, klantenservice en alle andere hoofdkantoorafdelingen onder één dak te vinden.

We praten graag met onze klanten en zijn trots op onze social media gemeenschappen. Met tienduizenden Facebook-fans, Instagram- en Twitter-volgers, een blog met stijladvies en lifestyle posts... We kunnen er gewoon geen genoeg van krijgen om met u in contact te zijn! We zijn ook trots om mee te kunnen delen dat we recentelijk verschillende awards gewonnen hebben; "Best Swimwear Range" en "Best High Street Retailer", dit was tijdens de British plus size awards in 2016.

Als u meer bewijs van ons nodig heeft om aan te tonen dat onze klanten onze business zijn; we houden voortdurend competities waarbij we onze klanten uitnodigen om deel uit te maken van deze campagnes, we hebben namelijk graag diversiteit binnen onze mode-industrie en willen daarom al onze klanten aanmoedigen. Recentelijk hebben we de enorm succesvolle "Be The Blogger" en "Face-Of-Yours" wedstrijden gehouden - houd onze social mediakanalen in de gaten voor de nieuwste gebeurtenissen!

ONZE KERNWAARDEN

Bij Yours zijn we van mening dat mode voor iedereen is en dat stijl niet stopt bij maat 44. We leven nog steeds bij de 5 kernwaarden waarop ons bedrijf gebaseerd is:

  • Passen & Flatteren: We hebben een in-house team en zij passen onze kleding op plus size dames zodat we ervoor kunnen zorgen dat u de hoogste kwaliteit producten ontvangt en dat uw rondingen mooi zullen uitkomen.
  • Kwaliteit We zijn compromisloos als het op kwaliteit neerkomt. Van de stoffen die we gebruiken, de versieringen en accessoires; we gaan alleen voor het allerbeste. Indien u niet helemaal tevreden bent met uw aankoop; elk verkocht kledingstuk heeft een geld-teruggarantie.
  • De Trend Terwijl we je constant voorzien van dagelijkse must have artikelen, werken we ook hard om ervoor te zorgen dat we de trends van het laatste seizoen in onze collectie hebben; van jassen, jurkjes, tops, broeken, schoenen, nachkleding tot accessoires.
  • Waarde We werken samen met de beste leveranciers en houden onze kosten beperkt tot een minimum zodat we u de beste kwaliteit kleding kunnen bieden tegen betaalbare prijzen. We hebben een "alle maten één prijs'-regel", en wij geloven dat er goed uitzien en jezelf goed voelen in je kleding voor alle vrouwen mogelijk moet zijn, ongeacht de kledingmaat.
  • Service We hebben honderden vriendelijke winkelmedewerkers die deskundig stijladvies geven, een uitgebreide kennis hebben van onze producten en tevens ook onze eigen klanten zijn. Ons klantenserviceteam is ook 7 dagen per week beschikbaar om onze klanten verder te helpen.

ONS TEAM

Onze winkels en het hoofdkantoor zijn voorzien van gepassioneerde en gemotiveerde mensen, die allemaal streven om de ervaring van onze klanten zo goed mogelijk te maken. Of het nu gaat om het kopen van een product, hulp in de kleedkamer of bij het plaatsen van een bestelling op onze website.

Als u bepaalde suggesties heeft of feedback zou willen geven; wij horen graag van u! Het is immers uw mening die het belangrijkst is. U kunt een e-mail sturen naar onze oprichter en CEO, Andrew Killingsworth, die graag van u hoort, het e-mailadres is [email protected].

WAT ONZE KLANTEN VINDEN

About Us
Zoe Taylor: Heel erg bedankt aan al het personeel van Merryhill. Ik voelde me geweldig en zelfverzekerd op de bruiloft van mijn zus afgelopen zaterdag. Ik kan het personeel niet genoeg bedanken.
Lisa Brittain: Ik wil graag vertellen over de fantastische service die ik vandaag van Cassie heb gekregen in de YC winkel in Telford - ze ging geduldig door met het opmeten van mijn pasmaten, ze hielp me met passen en ze gaf me stijladvies. Ze was geduldig, ondersteunend en eerlijk.
Claire Tyers: Ik wil alleen maar zeggen dat dit bedrijf mijn leven letterlijk veranderd heeft. Het winkelpersoneel is zeer goed geïnformeerd over wat dames in rolstoelen nodig hebben en willen. Ik ben 46 en kan me nu kleden hoe ik me wil en dat heeft me meer zelfvertrouwen gegeven.
Sophie Louise Gordon: Ik hou van de nieuwe winkel in Coventry xx
Elizabeth Coles: Vandaag een fijne dag gehad in Shrewsbury mede dankzij het personeel - ze waren super vriendelijk en behulpzaam, en hebben me geholpen om een outfit voor een sollicitatiegesprek samen te stellen. Bedankt xx
Jessica Sharratt: Ik had een geweldige tijd vandaag bij de opening van de nieuwe YC winkel in St Helens. Vanaf het moment dat ik binnenkwam voelde ik me speciaal, het personeel was geweldig en vriendelijk.
Ann McCombe: Ik wilde alleen maar feedback geven over het super vriendelijke personeel in uw winkel in Blackpool. Ik voelde me echt thuis.
Linda White Jervis: Ik ging naar de YC winkel in Clacton On Sea en de twee lieve dames daar waren zo behulpzaam. Leuk om te zien dat ouderwetse klantenservice nog steeds bestaat. Bedank uw personeel voor mij, ze waren een absoluut genot.

WAT ONZE BLOGGERS ZEGGEN

About Us
In My Joi: I ♥ dat Yours Clothing klassieke kleding biedt maar toch helemaal in de trend blijft.
Love Leah blog: Ik houd van YoursClothing omdat ze modieuze kleding aanbieden voor elke leeftijd en ook voor elke portemonnee. Ik vind het geweldig dat hun kleding tot maat 64 gaat omdat iedereen het verdient om modieuze kleding te dragen en iedereen zou zich zelfverzekerd moeten voelen. Ik vind het ook top dat ze blogs van plus size bloggers delen via social media, veel plus size retailers doen dit namelijk niet. I love YoursClothing - non stop!
It’s Em channel: Yours bedenkt altijd wel een manier om iedereen erbij te betrekken als het om trends en stijlen gaat, voor welk seizoen dan ook - door bepaalde extra details die alle vormen en maten flatteren.
holly's beauty box: Ik houd van YoursClothing omdat ze weten hoe ze mijn rondingen kunnen complimenteren!
Fat Girl Flow: Ik houd van YoursClothing omdat ze mode mogelijk maken voor alle vormen en maten en voor betaalbare prijzen!
Gaelle Prudencio: YoursClothing is een van mijn favoriete plus size modebestemmingen, nog voordat ze kleding naar Frankrijk gingen leveren - omdat ze trendy en leuke kleding bieden.
Terrible Tumbles: Ik ben dol op het feit hoe loyaal YoursClothing voor hun klanten is - Ze plaatsen ons altijd op de eerste plaats, met betaalbare mode in een veel breder bereik dan de meeste andere winkels in de winkelstraat.
Susan Prieto: Ik houd van YoursClothing omdat zij plus size fashion COOL en TRENDY ♥ maken.
Fashion Loves Photos: Ik houd van YoursClothing vanwege de briljante reeks kleding, voor een betaalbare prijs, voor allerlei lichaamsmaten.
Secret Plus Size Goddess: YoursClothing is gewoonweg geweldig. Ik kan alles kopen waar een plus size vrouw behoefte aan heeft, van ondergoed tot accessoires en dat allemaal tegen een perfecte prijs. Het enorme aanbod van merken voldoet aan al mijn wensen en als ik iets van YoursClothing aan heb voel ik me als een godin!
Lucie Loves It: Ik ben dol op winkelen bij YoursClothing, de maat klopt gewoon altijd en ze hebben al die prachtige unieke prints. Elk artikel is betaalbaar en het voelt als top kwaliteit en wast goed!
Curvy Sam: Ik ben dol op de veelzijdigheid van winkelen bij YoursClothing. Ik weet dat ik met één simpele klik toegang heb tot de exacte stijl die ik zoek wat geschikt is voor elke gelegenheid, en de bestelling wordt ook altijd snel geleverd.
CloseGlobalE_NL