Nieuwe stijlen in maten 42-68
Gratis levering
TOT 50% KORTING OP ALLES IN DE SALE
We staan achter Oekraïne
Aanmelden voor e-mails
about us about us

Wij zijn een snelgroeiend bedrijf en de meest geliefde grote maten kledingwinkel van Engeland. We zijn aan het uitbreiden in Europa en in de rest van de wereld. We verkopen betaalbare en modieuze kleding in damesmaten UK 14-36, EUR 42-64 en USA 12-34. Ons merk BadRhino heeft herenkleding in grote (en lange) maten medium tot 8XL. We hebben op dit moment 4 fysieke winkels gewijd aan BadRhino en ook verkopen we in de meeste Yours Clothing winkels een selectie aan herenkleding.

Ons verhaal is meer dan 20 jaar geleden begonnen op een markt in East Anglia, Engeland. Onze oprichter Andrew Killingsworth was dameskleding aan het (ver)kopen en in een van de pakketten die hij kocht was een collectie van grote maten dameskleding te vinden. De kleding verkocht razendsnel en Andrew herkende dan ook snel de vraag naar betaalbare grote maten mode. Andrew is tot op de dag van vandaag nog steeds erg betrokken bij het bedrijf en bezoekt dan ook regelmatig winkels, heeft meetings, voert gesprekken met klanten en krijgt voortdurend feedback over wat we kunnen doen om te verbeteren.

Nu zijn we een wereldwijde onderneming. We werken op dit moment met meerdere YC-websites in verschillende talen en verzenden producten naar meer dan 100 landen. Ook hebben we meer dan 160 winkels gebaseerd in Engeland, 3 in Duitsland en nog steeds groeien we erg snel. In Engeland hebben we een app, deze is te downloaden via de App Store of Google Play store. Ons bedrijf opereert vanuit het hoofdkantoor in Engeland, gebaseerd in Peterborough. Hier zijn onder andere een fotostudio, een magazijn van 17,000 vierkante meter, het klantenserviceteam en alle andere hoofdkantoorafdelingen onder één dak te vinden.

We praten graag met onze klanten en zijn trots op onze social media gemeenschappen. Met tienduizenden Facebook-fans, Instagram- en Twitter-volgers, een blog met stijladvies en lifestyle posts... We kunnen er gewoon geen genoeg van krijgen om met u in contact te komen! We zijn ook trots om mee te kunnen delen dat we recentelijk verschillende awards gewonnen hebben: 'Best Swimwear Range' en 'Best High Street Retailer', dit was tijdens de British plus-size awards in 2016.

Als u meer bewijs van ons nodig heeft om aan te tonen dat onze klanten onze business zijn: we houden voortdurend competities waarbij we onze klanten uitnodigen om deel uit te maken van deze campagnes, we hebben namelijk graag diversiteit binnen onze mode-industrie en willen daarom al onze klanten aanmoedigen. Recentelijk hebben we de enorm succesvolle 'Be The Blogger' en 'Face-Of-Yours' wedstrijden gehouden - houd onze social mediakanalen in de gaten voor nieuwe gebeurtenissen!

FIT & FLATTER

We hebben een in-house team die ervoor zorgen dat al onze kleding door verschillende plus-size dames gepast wordt. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat u de hoogst mogelijke kwaliteit producten ontvangt en dat de pasvorm perfect is.

SERVICE

We hebben honderden vriendelijke winkelmedewerkers die deskundig stijladvies geven, een uitgebreide kennis hebben van onze producten en tevens ook onze eigen klanten zijn. Ons klantenserviceteam is 7 dagen per week beschikbaar om onze klanten te woord te staan.

KWALITEIT

We zijn compromisloos als het op kwaliteit neerkomt. Van de stoffen die we gebruiken, de versieringen en accessoires; we gaan alleen voor het allerbeste. Indien u niet helemaal tevreden bent met uw aankoop, elk verkocht kledingstuk heeft een geld-teruggarantie.

ON TREND

Terwijl we onze klanten voorzien van dagelijkse must-have artikelen, werken we ook hard om ervoor te zorgen dat we de laatste modetrends in onze collectie hebben, van jassen, jurken, tops, broeken, schoenen, nachtkleding tot accessoires.

PRIJS-KWALITEITVERHOUDING

We werken samen met de beste leveranciers en houden onze kosten beperkt tot een minimum zodat we de beste kwaliteit kleding kunnen bieden tegen betaalbare prijzen. We hebben een 'alle maten één prijs'-regel', en wij geloven dat er goed uitzien in leuke kleding voor alle vrouwen mogelijk moet zijn, ongeacht de kledingmaat.

Onze winkels en het hoofdkantoor zijn voorzien van gepassioneerde en gemotiveerde mensen, die allemaal streven om de ervaring van onze klanten zo goed mogelijk te maken. Of het nu gaat om het kopen van een product, hulp in de kleedkamer of bij het plaatsen van een bestelling op onze website.

Als u bepaalde suggesties heeft of feedback wilt geven, dan horen wij graag van u! Het is immers uw mening die het belangrijkst is. U kunt een e-mail sturen naar onze oprichter en CEO, Andrew Killingsworth, die graag van u hoort, het e-mailadres is:

BLIJF OP DE HOOGTE

Blijf op de hoogte van de laatste modetrends

Facebook Instagram Twitter Tik Tok Pinterest