Nieuwe stijlen in maten 42-68
SALE: tot 70% korting
Nieuw: GRATIS levering
Bestellingen zijn volledig te volgen
Aanmelden voor e-mails
returns retrns

We hopen dat het niet nodig is, maar mocht u toch iets willen retourneren, dan kunt u hier lezen hoe dat in zijn werk gaat.

Maak gebruik van onze retourportal via de onderstaande link. U kunt de retourzending brengen naar uw dichtstbijzijnde lokale postdienst. De retourkosten bedragen 6 euro, dit bedrag wordt verrekend bij ontvangst van uw geretourneerde artikelen.

Als u een pakketje wilt retourneren, zorg dan dat de artikelen in een ongedragen, verkoopbare staat zijn inclusief tags. Anders kunnen we niet garanderen dat uw retourzending wordt geaccepteerd. U heeft 28 dagen de tijd om een ​​artikel te retourneren vanaf de ontvangstdatum. Volg de volgende stappen:

1. Verpak het artikel in de oorspronkelijke verpakking en vul de retourinformatie in op het orginele factuur.

2. Ga naar onze retourportal en volg de instructies in detail.

3. Als dit proces is voltooid, ontvangt u een uniek label. Print het retourlabel (u heeft 2 exemplaren nodig), plaats het eerste exemplaar in het pakket met de artikelen en plak het tweede exemplaar op de buitenkant van het pakket. Zorg ervoor dat het label goed is bevestigd. Breng het pakketje naar uw dichtstbijzijnde lokale postdienst. Wij adviseren u om het bewijs van verzending te bewaren.

4. U ontvangt vervolgens een trackingnummer. Bewaar dit trackingnummer op een veilige plaats zodat u de voortgang van het pakket kunt volgen.

Onthoud dat een bestelling die u met korting gekocht heeft mogelijk niet volledig terugbetaald zal worden als u beslist om niet de gehele bestelling te retourneren.

Veelgestelde vragen

Houd er rekening mee dat het 10-21 werkdagen kan duren voordat wij uw retourzending ontvangen. Gebruik de trackinginformatie om de voortgang van de retourzending te kunnen volgen. De terugbetaling zal op de dag van ontvangst worden verwerkt, wij sturen u ter bevestiging een e-mail toe. Het kan 5-7 werkdagen duren voordat het bedrag in uw account verschijnt.