nieuwe mode
SALE: tot 70% korting
Shop met vertrouwen
Bestellingen zijn volledig te volgen
Aanmelden voor e-mails
returns returns

We hopen dat het niet nodig is, maar mocht u toch iets willen retourneren, dan kunt u hier lezen hoe dat in zijn werk gaat.

Voor bestellingen die voor 30 juni zijn geplaatst, klik op deze link

Alle bestellingen die vanaf 1 juli zijn geplaatst, volg de onderstaande instructies:

Retour- en restitutiebeleid

Als u een pakketje wilt retourneren, zorg dan dat de artikelen in een ongedragen, verkoopbare staat zijn inclusief tags. Anders kunnen we niet garanderen dat uw retourzending wordt geaccepteerd. U heeft 28 dagen de tijd om een ​​artikel te retourneren vanaf de ontvangstdatum.

U kunt een pakketje retourneren met behulp van onze retourportaal hieronder. U kunt het naar uw dichtstbijzijnde lokale postdienst brengen. De opties zijn beschikbaar via het retourportaal.

Om een artikel terug te kunnen sturen moet u eerst inloggen op ons platform met uw "GE" referentienummer, klik hier om in te loggen

1. Selecteer het/de artikel(en) van uw bestelling die u wilt retourneren en selecteer a.u.b. ook de reden voor het retourneren.

2. Print het retourlabel (u heeft 2 exemplaren nodig); plaats het eerste exemplaar in het pakket met de artikel(en) en plak het tweede exemplaar op de buitenkant van het pakket. Zorg ervoor dat het label goed is bevestigd.

3. U ontvangt vervolgens een trackingnummer. Bewaar dit trackingnummer op een veilige plaats zodat u de voortgang van het pakket kunt volgen.

4. Breng de retourzending naar uw dichtstbijzijnde lokale postdienst. We adviseren u om het bewijs van verzending te bewaren.

5. De terugbetaling wordt verwerkt naar de oorspronkelijke betaalmethode zodra het pakket door Yours Clothing is gecontroleerd.

6. Houd er rekening mee dat het tot 7 werkdagen kan duren voordat de terugbetaling zichtbaar zal zijn in uw account. Een terugbetaling zal alleen worden uitgevoerd als de goederen bij Yours Clothing zijn aangekomen.

(Om)ruilen

Voor internationale bestellingen bieden we helaas geen mogelijkheid aan om artikelen te ruilen omdat we de opslagsituatie hiervoor niet kunnen garanderen.

We zijn een samenwerking aangegaan met Global-e, een externe service die optreedt als een geregistreerde verkoper, zodat u uw Yours Clothing-producten kunt kopen en verzenden naar meer dan 100 bestemmingen wereldwijd! Wanneer u uw Yours Clothing-producten koopt van Global-e, zal u zien dat uw betaalmethode door ** Global-e // Yours Clothing ** in rekening wordt gebracht, en dat de aankoop valt onder de algemene voorwaarden en het privacybeleid van Global-e (dit wordt duidelijk weergegeven tijdens het afrekenen voordat u de bestelling plaatst).