Hulp nodig?


Vind het antwoord in onze veelgestelde vragen


Onze levertijd is 3 tot 5 werkdagen. Er kan mogelijk een handtekening vereist zijn bij de levering.

Wij streven ernaar om uw bestelling binnen de verwachte levertijd te bezorgen maar willen u vriendelijk vragen om ons een termijn van 14 werkdagen te gunnen om de bestelling te kunnen bezorgen.

Neem voor meer informatie contact op met onze klantenservice via het contactformulier.

Wij hopen dat u tevreden bent met uw aankoop. Indien u niet tevreden bent en een artikel wilt retourneren, volg dan de onderstaande instructies;

  1. U kunt de oorspronkelijke verpakking hergebruiken om het artikel terug te sturen.
  2. Vul het retourformulier in met uw naam en bestelgegevens en graag ook met de reden voor het terugsturen van de bestelling.
  3. Breng vervolgens de retourzending naar uw dichtstbijzijnde lokale postdienst met het verzoek voor gebruik van de standaard bezorgservice. Zorg ervoor dat u opteert voor een mogelijke extra vergoeding in het onwaarschijnlijke geval dat uw retourzending kwijtraakt zodat u voldoende gedekt bent. Yours Clothing kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor retourzendingen die verloren zijn gegaan in de post, bewaar dan ook altijd het bonnetje van de retourzending op een veilige plaats.

U kunt het pakketje retoursturen naar onderstaand adres:

Yours Clothing,
Returns Dept,
Newcombe House
Bakewell Road
Peterborough
PE2 6XU
England

U kunt een artikel tot 21 dagen na ontvangst van de bestelling retourneren.

Onthoud dat artikelen en/of bestellingen die u destijds met een korting gekocht heeft misschien niet volledig terug betaald zullen worden als u niet de gehele bestelling terug stuurt.

* Artikelen die gemarkeerd zijn met een sterretje (*) kunnen niet worden teruggestuurd wegens hygiënische redenen.

Nadat we uw retourzending ontvangen hebben zullen wij meteen het bedrag terugstorten via de bankgegevens die wij van u in ons systeem in bezit hebben. Houd er rekening mee dat het ongeveer 5 dagen kan duren voordat het bedrag in uw account zichtbaar zal zijn. Zodra uw retourzending bij ons is aangekomen zullen we u ook een bevestiging toesturen per e-mail. (dit kan mogelijk in de spam folder terechtkomen).

Onze levertijd is 3 tot 5 werkdagen. Er kan mogelijk een handtekening vereist zijn bij de levering.

Wij streven ernaar om uw bestelling binnen de verwachte levertijd te bezorgen maar willen u vriendelijk vragen om ons een termijn van 14 werkdagen te gunnen om de bestelling te kunnen bezorgen. Houd er rekening mee dat feestdagen de bezorgtijd mogelijk kunnen beïnvloeden.

Neem voor meer informatie contact op met onze klantenservice via het contactformulier.

Onze oprechte excuses voor het feit dat u een beschadigd artikel ontvangen heeft en voor het ongemak dat dit mogelijk veroorzaakt heeft.

U kunt contact opnemen met onze klantenservice via het contactformulier en u zult dan aan kunnen geven of u een vervanging van het artikel wenst of liever een terugbetaling ontvangt. Zorg ervoor dat u een foto heeft van het beschadigde artikel; dit wordt dan beoordeeld door ons kwaliteits-controle team.

Soms kan het gebeuren dat er een artikel uit uw bestelling ontbreekt ondanks het feit dat al onze bestellingen nauwkeurig gecontroleerd worden voordat ze ons verlaten. Als er een artikel ontbreekt, neem dan contact op met onze klantenservice via het contactformulier.

U kunt uw persoonlijke gegevens, zoals naam of adres, wijzigen in 'Mijn account'. Als u bent ingelogd is dit te vinden onderaan de website, u kunt vervolgens op 'gegevens bewerken' klikken om de gegevens aan te passen. Wanneer een bestelling is geplaatst, kunt u uw naam of adres niet meer wijzigen nadat uw bestelling is verzonden.

Op het moment dat de bestelling geplaatst werd was het totaalbedrag €80 of meer, waardoor uw bestelling gekwalificeerd was voor gratis verzending. Omdat u beslist heeft om één of meerdere artikelen te retourneren betekent dit dat het totaalbedrag minder dan €80 zou zijn geweest, waardoor u helaas niet meer van de aanbieding kan profiteren. Om deze reden hebben we dit bedrag van uw terugbetaling afgetrokken. We willen er voor zorgen dat dit eerlijk is voor al onze klanten en dat de bestelling wordt verwerkt volgens de uiteindelijke waarde.

CloseSign Up for Exclusive News and Offers >